Buying CS:GO items with pure
Started by kietawp [Trading] csgosum.com


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


3 posts in this topic
kietawp [Trading] csgosum.com
New Trader
**


0
2 posts 1 threads Joined: Aug 2017
08-09-2017, 07:07 AM -
#1
1) Everytime I try to buy a CS:GO item with pure.
2)http://imgur.com/a/bvEbz
3) When ever I try and buy a CS:GO item with pure i get a message saying "We have detected an error whilst sending your TradeOffer: Steam Error: There was an error sending your trade offer. Please try again later. This trade cannot be completed because it would exceed the maximum number of items allowed in your Team Fortress 2 inventory."
♚Prof. TrollDemo Ph.D[VтNr]
Super Moderator
******


0
40 posts 3 threads Joined: Apr 2017
08-09-2017, 09:48 AM -
#2
Please list what items are involved in your trade.

CSGO and TF2
kietawp [Trading] csgosum.com
New Trader
**


0
2 posts 1 threads Joined: Aug 2017
08-09-2017, 11:35 AM -
#3
(08-09-2017, 09:48 AM)♚Prof. TrollDemo Ph.D[VтNr] Wrote: Please list what items are involved in your trade.

CSGO and TF2
Well i tried to get the FT ak vulcan and the bot just wouldn't or couldn't send offer
♚Prof. TrollDemo Ph.D[VтNr]
Super Moderator
******


0
40 posts 3 threads Joined: Apr 2017
08-09-2017, 12:15 PM -
#4
I'm not sure what caused this error to show up for you, but I'd wager it was becasue the CSGO bot's inventory was full at the time of the trade.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)